Wie zijn we?

Mijn naam is Jonas, aangenaam!

 

Ik ben 37 jaar oud en ben met deze blog begonnen nadat ikzelf erectieproblemen begon te krijgen. In het begin had ik het heel erg moeilijk mee als man omwille van schaamte en angst had dat mijn vrienden mij gingen uitlachen.
Ik had verschillende vragen zoals; wat betekent impotentie, wat zijn de oorzaken, zal het genezen, medicatie, enzoverder… Na enige tijd besloot ik antwoorden te zoeken op het internet en bij wonder viel het me op dat ik niet de enige was in mijn leeftijdscategorie!

Door forums en op informatieve sites te bekijken, ontmoette ik verschillende mannen die leden aan erectieproblemen, net zoals ik, en ontdekte dat impotentie op elke leeftijd kon gebeuren: 20, 30, 40 of zelfs zelfs 60 jaar en vooral dat we ons niet moeten schamen om over dit onderwerp te praten.
Toen kwam ik meer te weten over geslachtsstimulerende middelen, deze kleine capsules die de vitaliteit van uw erectie herstellen en u helpen om de duur te verlengen zonder te falen.

Ik begon met het testen van pillen die niet erg duur waren, maar deze waren helaas niet erg effectief. Dankzij de uitwisseling van ervaringen besloot ik anderen te testen om te zien welke stimulerende middelen effectiever waren dan anderen, maar ook welke het meest geschikt voor mij was. Dat gaf me het idee om deze blog te bouwen waarin ik, samen met mijn vrouw, vergelijkingen maak met de meest effectieve geslachtsstimulerende middelen op de markt.

Erectieproblemen worden vandaag nog als taboe beschouwd bij veel mannen en ik denk dat een blog vertrouwelijkheid en discretie biedt dat iedereen gerust kan stellen.