Prelox

Prelox

8.3

Kwaliteit

7.8/10

Werkingsduur

8.6/10

Verzending

8.9/10

Prijs/kwaliteit verhouding

7.9/10

Pros

 • Zorgt voor lange termijn oplossing
 • Helemaal natuurlijk

Cons

 • Dagelijkse inname vereist
 • Werkt niet zo krachtig

De Prelox erectiepil tegen impotentie

Prelox is een vrij te verkrijgen erectiemiddel. Je hebt dus geen voorschrift nodig om Prelox te bestellen. De seksuele stimulant is effectief tegen impotentie en werkt vooral bij mannen die last hebben van impotentie op lange termijn en regelmatig last hebben van stress en vermoeidheid. Prelox bestaat uit ingrediënten die 100% natuurlijk zijn en aangezien het hier gaat om een kuur, belooft de producent dat het een lange termijn oplossing voor uw erectiestoornis zou zijn.

 • Dagelijkse inname

U moet de erectiepillen dagelijks innemen. Na drie weken zou Prelox op volle kracht beginnen werken. Prelox belooft een oplossing op lange termijn. Je zou dus de pilletjes moeten blijven innemen zolang u effect wil ondervinden. De Prelox erectiepil geeft je meer energie en zorgt er voor dat je faalangst in de slaapkamer verdwijnt.

 • Veel natuurlijke ingrediënten

Het middel bevat heel wat natuurlijke ingrediënten om uw potentie te verhogen. De belangrijkste ingrediënten zijn L-arginine, Taurine en Pycnogenol. Deze ingrediënten zorgen voor een verhoogde bloedsomloop die u niet enkel een betere erectie, maar een gezonder lichaam in het algemeen zou geven.

 

 Waar is Prelox te koop

U kan Prelox bestellen via hun officiële webshop, of via andere online winkels waar ze meerdere merken tegelijkertijd aanbieden. Prelox is via hun officiële webshop enkel te verkrijgen per 60 capsules. Voor zo’n doosje ben je 39,95 € kwijt, daar krijg je de verzendkosten wel gratis bij. Op andere webshops is Prelox ook te vinden in andere hoeveelheden en soms ook prijzen.

 

Praktische informatie bij het bestellen van de Prelox erectiepil

 • Betalingsmethoden en levering

Betalen gaat met Mastercard, Visa en iDEAL en kan veilig gebeuren op de site die we meegeven via onze koopbutton. Levering is gratis. Er wordt niet explicitet vermeld dat de levering discreet gebeurt.

 • Inname en bijwerkingen

De bijsluiter van Prelox zegt dat je de eerste 2 weken lang dagelijks 2 capsules moet innemen, en dit 2 keer per dag. Dit telkens best tijdens een maaltijd. Na die twee weken moet je slechts dagelijks 2 keer 1 tablet innemen. Aangezien het een natuurlijk product is zijn er geen bijwerkingen, toch wordt er afgeraden de dagelijkse dosis te overschrijden.

 

Test en ervaring van de vrij verkrijgbare seksuele versterker Prelox

Wat zijn onze ervaren voordelen en nadelen van Prelox?

Voordelen

 • Natuurlijke ingrediënten
 • Duurzaam effect

Nadelen

 • Moet dagelijks worden ingenomen
 • Het eerste effect ervaar je pas na een paar weken

 

Conclusie van onze test en ervaringen met Prelox

Prelox is een natuurlijk erectiemedicijn dat gemakkelijk en zonder recept kan aangekocht worden. Het moet echter over een langere periode worden ingenomen en je moet er 2 keer per dag aan denken om de pilletjes in te nemen. Dit is natuurlijk heel wat gedoe. Sommigen houden van een kuur, anderen vinden het wat omslachtig en verkiezen het om gewoon voor de seks een pilletje in te nemen.

Blijkbaar is het effect van Prelox ook niet 100% zeker. Slechts een deel van de testpersonen ervaarde een gunstig effect. Ook bij onze test konden slechts enkele mensen een hardere erectie bekomen. Drie weken pilletjes nemen om een resultaat te bereiken dat niet vaststaat lijkt ons dus niet ideaal.

 

Een overzicht van onze top 2 erectiepillen