Orviax

Orviax

7.4

Kwaliteit

6.8/10

Werkingsduur

7.3/10

Verzending

8.4/10

Prijs/kwaliteit verhouding

7.2/10

Pros

 • Natuurlijke pillen
 • Unieke formule
 • Vaak promoties

Cons

 • Het is een kuur
 • Geleidelijke afname werking

Orviax de natuurlijke erectiepil tegen impotentie.

Orviax erectiepillen bevatten bepaalde ingrediënten die ervoor zorgen dat de zwellichamen in de penis opzwellen. Dit zorgt ervoor dat de penis stijf wordt en orviax belooft zelfs de omvang van de penis te vergroten. Met de Orviax pillen kunnen u uw erectiestoornis en impotentie oplossen, en dat op natuurlijke wijze, vrij van bijwerkingen.

 • Vrij te verkrijgen

Orviax is vrij te verkrijgen, je hoeft voor Orviax dus niet naar de dokter of apotheek te gaan om het te verkrijgen. De Orviax pillen zijn simpelweg online te bestellen. Er wordt wel aangeraden naar de dokter te gaan alvorens Orviax te gebruiken in het geval van bloeddruk en hart en vaataandoeningen en in het geval van het nemen van andere medicatie.

 • Selectie van merkgebonden ingrediënten

De ingrediënten zijn nauwkeurig uitgekozen en het doel van deze is voornamelijk om extra bloed naar de penis te krijgen door de zellichamen te laten opzwellen. Orviax werkt door 11 krachtige ingrediënten te combineren om mannelijke impotentie te helpen behandelen. Hoewel deze ingrediënten niet origineel zijn en ook in andere merken gebruikt worden, zijn ze in grotere concentraties gebruikt, waardoor dit supplement naar eigen zeggen krachtiger is dan andere merken.

 

Waar kan u Orviax kopen?

Orviax is te koop op hun officiële website. Hun online orviax apotheek biedt Orviax aan in vele verschillende hoeveelheden. 1 potje, dat 30 capsules bevat kost 49,95 euro. Vanaf twee potjes zijn er af en toe promoties op de site. Zo geven ze bij het kopen van 2 potjes 1 gratis, en bij 3 soms 2 extra gratis.

 

Verdere bijlangrijke informatie bij het bestellen van Orviax erectiepillen

 • Verzending en betalen

De standaardverzending zou 4-7 dagen duren en kost 4,19 €. Ze beloven online ook een snelle levering. Betalen is naar eigen zeggen beveiligd met SSL. Betalen is mogelijk met heel wat methoden, ze accepteren iDEAL, Bancontact, Paypal en Creditcard.

 • Inname en bijwerkingen

Gezien het een product is dat volledig uit natuurlijke ingrdiënten bestaat, zijn er geen bijwerkingen. Er wordt aangeraden 1 tot 2 capsules per dag in te nemen, maar onze ervaring en wat we online hebben gelezen zegt ons dat 1 niet genoeg is voor een goed resultaat. Een dosering van 2 Orviax pilletjes lijkt ons dus het best. Er wordt aangeraden deze dagelijkse Orviax dosis niet te overschrijden.

 

Test en ervaringen van de natuurlijke erectiepil Orviax

Welke voor- en nadelen hebben wij ervaren bij Orviax?

Voordelen

 • Alle ingrediënten zijn natuurlijk
 • Ze doen vaak promoties op hun website

Nadelen

 • Orviax is een kuur
 • Het duurt eventjes vooraleer de werking intreedt

 

Conclusie van onze review van de Orviax erectie pillen

Orviax is een kuur, dat wil zeggen dat je elke dag 2 pilletjes moet innemen, ook al ga je die dag geen seks hebben. Indien het systematisch elke dag 2 keer ingenomen wordt krijg je wel resultaat na een tijdje, maar daar gaat wat geduld en discipline aan te pas. Ook is het resultaat wel voelbaar maar we hadden de indruk dat het na een tijdje minder sterk werd.

 

Een overzicht van onze top 2 erectiepillen