MaxMan

MaxMan

7.8

Kwaliteit

8.0/10

Werkingsduur

7.5/10

Verzending

8.2/10

Prijs/kwaliteit verhouding

7.3/10

Pros

 • Sterke formule
 • Lage prijs

Cons

 • Werkt alleen bij het innemen van beide capsules
 • Werkt minder lang dan vergelijkbare producten

De Libidoverhogende capsule van MaxMan

MaxMan is een natuurlijke erectiepil met als doel je erectiestoornissen op te lossen en je libido te verhogen. Het is beschikbaar vanaf 24 pilletjes en met 1 erectiepil en 1 vertraging pil kan je gedurende enkele uren de liefde bedrijven.

 • MaxMan bevorderdt uw erectie en potentie

De stimulatie pillen hebben meerdere effecten. Zo beweert de producent dat het niet enkel een hardere en langere erectie te creëert, maar ook dat het libido zou verhogen. Ook zou u het orgasme kunnen uitstellen en zou uw hoogtepunt veel intenser zijn. 

 • Veel natuurlijke ingrediënten

MaxMan bevat veel kruiden die goed zouden zijn tegen een erectiestoornis. De belangrijkste ingrediënten zijn Siberische Ginseng, Guarana extract, L- Taurine, Maca en L- Arginine.

Waar is MaxMan te koop

De natuurlijke erectiepil is, zoals bij de veel grote merken, beschikbaar op Bol.com. Je kan de pillen bestellen in een doosjes van 24 capsules. Voor een doosje van 24 pilletjes betaal je zo’n 13,99 euro. 

Praktische informatie bij het kopen van MaxMan Stimulerende Libidoverhogers

 • Betalingsmethoden en levering

De producent biedt de klassieke betalingsmethoden aan zoals het populaire iDeal, Creditcard, Bancontact en Bankoverschrijving. De levering via Bol.com is gratis en belooft dat als het voor 14:00 besteld is, het de volgende dag nog bezorgd wordt. 

 • Inname en bijwerkingen van MaxMan

De bijgeleverde bijsluiter zegt ons dat het je de erectiepillen het best inneemt met water en op een nuchtere maag en dit twee uur na je maaltijd. Ook wordt er beloofd dat het al na 15-20 minuten zou werken zou werken en het effect tot wel 10 uur kan aanhouden. De producent raadt aan iedere 3 dagen een capsule te nemen voor de algemene seksuele gezondheid. Ze raden het gebruik ervan af aan -18 jarigen. 

Test en ervaring van het libidoverhogende middel MaxMan

Wat zijn onze ervaren voordelen en nadelen van MaxMan?

Voordelen:

 • Sterke formule, hoge dosering van stimulerende ingrediënten
 • Lage prijs

Nadelen:

 • MaxMan werkt alleen bij het innemen van beide capsules
 • Werkt minder lang dan vergelijkbare producten

Conclusie van onze testen en ervaringen met de Libidoverhogers van MaxMan: stevige kruidenmix

Het is zeker geen slechte libidoverhoger, maar het komt simpelweg tekort in vergelijking met de concurrentie. Tijdens onze praktische toepassing kregen we wel een stevige erectie dankzij de sterke kruidenmix, maar deze was niet zo lang als bij andere producten. Het versterken en uitstellen van een orgasme werd wel als effect ondervonden. Hierdoor geven we het product wel een goede score, maar vinden we de duur van de effecten wat aan de lage kant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *