Libidopower

Libidopower

7.2

Kwaliteit

7.1/10

Werkingsduur

6.5/10

Verzending

8.3/10

Prijs/kwaliteit verhouding

6.9/10

Pros

 • Helpt het libido te verhogen
 • Zowel voor vrouwen als mannen

Cons

 • Niet echt een erectiemiddel
 • Je moet twee pilletjes nemen

Libidopower de erectiepil tegen impotentie en erectiestoornissen

Libidopower is een pilletje dat zou moeten zorgen voor een hoger libido en is zowel voor mannen als voor vrouwen bestemd. Dankzij de ingrediënten zou het ook helpen een stevige erectie te bekomen. Deze ingrediënten moeten zorgen voor een goede werking van Libidopower om impotentie tegen te gaan.

 • Natuurlijke ingrediënten

De belangrijkste bestanddelen zijn Maca, Guarana extract, Kola Nut Extract en L-Taurine. Deze zijn ingrediënten die vaak voorkomen in erectiepilletjes en sterke stimulerende eigenschappen hebben.

 • Potentie en lust opwekken

De producent belooft dat je libido zal verhogen door de verschillende ingrediënten in de natuurlijke pil.

 

Waar kan u Libidopower kopen?

Naast de vele retailers is zijn de natuurlijke Libidopower erectiepillen ook te koop in hun eigen webshop. Als je hier een doosje van 10 pilletjes wil bestellen leg je hiervoor bij benadering drie tientjes op tafel. Met verzendingskosten komt dat in het totaal neer op 33,45 €. Dit lijkt een zachte prijs maar vergeet niet dat u waarschijnlijk 2 pilletjes per keer moet innemen.

 

Praktische informatie bij het bestellen van Libidopower en gebruiksaanwijzing

 • Verzending

De levering is zoals in de meeste gevallen discreet. Indien u bestelt voor 16:30, dan worden je erectiepilletjes nog dezelfde werkdag verstuurd. Het pakje zou dan binnen de 2 werkdagen moeten aankomen in de brievenbus.

 • Inname en bijwerkingen

Je mag 2 tabletten per keer innemen. Deze zouden dan tot 5 uur na de inname werken. Ook raden de producenten af de dagelijkse hoeveelheid van 2 pilletje te overschrijden. Indien u een sterk effect wilt, is het aangeraden de pillen op een lege maag in te nemen. Aangezien het natuurlijk is heeft Libidopower geen bijwerkingen die negatief zijn.

 • Betalen

Betalen is mogelijk met iDeal, Paypal, creditcard (waaronder visa en mastercard) en overboeking op de bankrekening van Libidopower. Bij de laatste betalingsmethode zal het pakketje verstuurd worden vanaf het moment dat de betaling is ontvangen.

 

Test en ervaringen met Libidopower

Wat zijn voor- en nadelen bij de inname van Libidopower? We hebben geven hier een overzicht van onze test en ervaringen met de erectiepillen.

Voordelen:

 • Helpt het libido te verhogen
 • Je moet het enkel nemen wanneer je wil dat het werkt

Nadelen:

 • Geen ideaal product als u een vollere erectie wil hebben
 • Je moet twee pilletjes tegelijkertijd nemen, eentje is niet genoeg

 

Conclusie van onze testen ervaringen: Libidopower

Libidopower belooft in de eerste plaats dat het het libido zou verhogen. En dat doet het inderdaad wel bij mannen en vrouwen (ik heb het ook door mijn vriendin laten testen). De verhoging in libido was niet gigantisch maar wel zachtjes merkbaar. Om Libidopower te gebruiken als middel om een erectie te krijgen in het geval van erectiestoornissen of impotentie raad ik echter af. Daarvoor zijn er specifiekere pilletjes die beter werken.

 

Een overzicht van onze top 2 erectiepillen