Libidoforte

Libido Forte

8.2

Kwaliteit

8.1/10

Werkingsduur

8.3/10

Verzending

8.8/10

Prijs/kwaliteit verhouding

7.7/10

Pros

 • Erectiebevorderend
 • Bevat veel vitamines

Cons

 • Vrij duur
 • Werkt niet heel lang

Libidoforte de natuurlijke erectiepil tegen erectiestoornissen

Het vrij te verkrijgen erectiemiddel Libidoforte is een natuurlijke erectiepil die helpt tegen een erectiestoornis. De Libido forte erectiepillen bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten en de formule is gebaseerd op eeuwenoude Chinese recepten die door kruidendokters werden gemaakt.

De natuurlijke erectiepil voor mannen (ze hebben ook een variant voor vrouwen) is vooral bedoeld voor mannen die af en toe al eens moeite hebben met een erectie te krijgen en die hun erectieproblemen snel willen oplossen. Ook mannen die leiden aan stress en oververmoeidheid en hierdoor aan impotentie leiden, kunnen Libidoforte kopen.

 

Libido forte de natuurlijke erectiepil tegen impotentie in een notendop

 • Natuurlijke ingrediënten

Enkele belangrijkste bestanddelen uit de aloude Chinese kruidenformule zijn Ginseng, Magnesium, Cynomorium Songaricum, Cinnamomum Cassia, Polygonum Multiflorum. Deze stofjes helpen bij de de bloedtoevoer naar de penis zodat de kans een erectie te krijgen groter wordt en de penis harder wordt.

 • Potentie en lust opwekken

De producent belooft dat je libido zal verhogen door de verscheidene ingrediënten in de pil. Zo zou je het meerdere keren achter elkaar kunnen doen en zou je geiler worden en een betere controle kunnen houden.

Waar Libido forte kopen?

De erectiepilletjes van Libidoforte zijn verkrijgbaar in hun online erectie shop. Een pakje met 2 pilletjes kost 16,95 €, voor een pakje met 5 ben je 39,95 € kwijt. Bij het pakje met 2 moet je er wel 3,95 € aan verzendkosten bij rekenen. Met het pakje van 5 krijg je die er gratis bij.

https://www.libidoforte.com/index.php?route=product/category&path=59

Praktische informatie bij het bestellen van Libidoforte en gebruiksaanwijzing

 • Verzending

De levering is altijd discreet en gratis indien je producten koopt aan meer dan €20. Libidoforte wordt geleverd in alle landen in Europa en op verzoek zelfs daarbuiten. De levering gebeurt via PostNL in Nederland en België. Libidoforte belooft een leveringstijd van 1 werkdag.

 • Inname en bijwerkingen

Er wordt aangeraden Libidoforte een uur voor de seks in te nemen op een lege maag voor een optimaal resultaat. Er wordt afgeraden meer dan 1 capsule per dag in te nemen, of de erectiepillen in te nemen indien u een hartprobleem heeft of reeds andere geneesmiddelen inneemt. Er zouden geen bijwerkingen zijn.

 • Betalen

U kan betalen met iDEAL, Bancontact, creditcard, IBAN en Paypal. Betalen kan veilig via hun webshop.

 

Test en ervaringen met Libidoforte

Wat zijn voor- en nadelen bij de inname van Libidoforte? We hebben geven hier een overzicht van onze test en ervaringen met de erectiepillen.

Voordelen:

 •        Levering was op tijd
 •        Geeft voldoende sterke erectie

Nadelen:

 •        Werkt niet super lang
 •        Duur in vergelijking met concurrenten

 

Conclusie van onze test en ervaringen: Libidoforte voor een harde, maar dure erectie

De verkoper belooft vele dingen: Naast een hardere erectie zou ook uw libido verhogen. Alhoewel het libido niet enorm veel steeg, merkten we wel dat we een zeer mooie erectie kregen met Libidoforte. De bijwerkingen bleven ook uit, wat meestal het geval is met natuurlijke erectiemiddelenEr zijn, ondanks de goede werking toch ook enkele nadelen. Zo werd er beloofd dat aangezien je geiler zou worden, je het meerdere keren na elkaar zou kunnen doen, maar dat was niet waar. De erectie verdween na de seksuele betrekking en werkte wel een tweede keer, maar een pak minder goed dan de eerste keer. Ook hield dit effect niet super lang aan. Een tweede nadeel is dat de pilletjes relatief duur zijn. Een pakje met twee pilletjes betaal je 17 euro plus verzendkosten, dit komt uiteindelijk neer op ongeveer 10 euro per pilletje.