King Active

King Active

7.7

Kwaliteit

7.9/10

Werkingsduur

7.3/10

Verzending

8.2/10

Prijs/kwaliteit verhouding

7.2/10

Pros

  • Sterke formule en werking

Cons

  • Werkingsduur kan beter
  • Niet goedkoop

De King Active erectiepil tegen impotentie

 

King Active is een natuurlijke erectiepil met als doel je erectiestoornissen op te lossen. Het is beschikbaar vanaf 2 pilletjes en met 1 erectiepil kan je gedurende enkele uren de liefde bedrijven.

  • King Active ondersteunt uw erectie en potentie

De King Active pillen hebben meerdere effecten. Zo beweert de producent dat het niet enkel uw erectiestoornis zou oplossen, maar ook dat het libido zou verhogen. Ook zou u het orgasme kunnen uitstellen en zou uw hoogtepunt veel intenser zijn. Naast deze zijn er nog enkele andere voordelen, waardoor de lijst van beloftes wel erg lang is.

  • Veel natuurlijke ingrediënten

King Active bevat veel kruiden die goed zouden zijn tegen een erectiestoornis. De belangrijkste ingrediënten zijn Panax Ginseng, Siberische Ginseng, Jujube extract, Wild Yam, Tribulus Terrestris en Maca.

King Active wordt geproduceerd in Azië, maar de producent beweert dat er aan alle wettelijke vereisten voldaan is, en dat de productie ervan goed wordt opgevolgd.

 

Waar is King Active te koop

De natuurlijke erectiepil van King Active is, zoals bij de meeste grote merken, beschikbaar op hun eigen webshop. Je kan King Active bestellen in doosjes van 2, 4, 6, 10, 14, 20, 40 en zelfs 80 capsules. Voor een doosje van 2 pilletjes betaal je zo’n 14,50 euro. Dit is 7,25 euro per pil. Voor een doosjes van bijvoorbeeld 10 betaal je dan 68 euro, dit is 6,8 per pil. Deze daling per hoeveelheid gaat door tot de doos van 80 capsules, hier betaal je ‘slechts‘ 6,24 per pil. De zogenaamde sale op de webshop is eigenlijk de gewone prijs want deze sale is permanent en verandert eigenlijk nooit. Deze aanbieding van King Active is dus eerder een verkooptrucje.

 

Praktische informatie bij het kopen van King Active erectiepillen

  • Betalingsmethoden en levering

King Active biedt de klassieke betalingsmethoden aan zoals het populaire iDeal, Creditcard, Bancontact en Bankoverschrijving. De levereing is altijd gratis en King Active belooft dat als het voor 15:00 besteld is op werkdagen, het dezelfde dag nog verzonden wordt. Over de aankomsttijd wordt gezegd dat het soms de dag erna al kan aankomen, maar dat dit afhangt van omstandigheden. Ook wordt beloofd dat het pakje anoniem zal worden verzonden, in een blanco envelop of pakje.

  • Inname en bijwerkingen van King Active

De King Active bijsluiter zegt ons dat het je de erectiepillen het best inneemt met water en op een nuchtere maag en dit twee uur na je maaltijd. Ook wordt er beloofd dat het al na een half uurtje zou werken en het effect tot wel 72 uur kan aanhouden. King Active raadt af meer dan 1 capsule te nemen om de drie dagen. Ook raden ze het gebruik ervan af aan -18 jarigen. Als er voorzichtig mee omgesprongen wordt is King Active dus niet gevaarlijk.

 

Test en ervaring van het erectiemiddel King Active

Wat zijn onze ervaren voordelen en nadelen van King Active?

Voordelen:

  • Sterke formule, hoge dosering van stimulerende ingrediënten
  • Constante aanbiedingen in de webshop

Nadelen:

  • King Active is niet goedkoop
  • Werkt minder lang dan beloofd

 

Conclusie van onze testen en ervaringen met de erectiepillen van King Active: sterke kruidenmix

King Active is zeker geen slechte erectiepil, maar het doet simpelweg niet wat het allemaal belooft. Tijdens onze praktische toepassing kregen we wel een erectie dankzij de sterke kruidenmix, maar deze was niet bijgestaan door een verhoging in het libido, of door de beloofde controle over het orgasme. Hierdoor geven we King Active wel een goede score, maar vinden we de prijs/kwaliteit verhouding zeker niet de beste.

 

Een overzicht van onze top 2 erectiepillen