Impocure

Impocure

7.5

Kwaliteit

7.5/10

Werkingsduur

6.8/10

Verzending

8.3/10

Prijs/kwaliteit verhouding

7.2/10

Pros

 • Snelle werking

Cons

 • Werkt niet zo lang
 • Hoge verzendkosten

Impocure de natuurlijke erectiepil tegen impotentie

Dit is een review van Impocure, de natuurlijke erectiepil. In dit artikel vindt u alles over de bijwerkingen die Impocure kan veroorzaken, persoonlijke ervaringen met Impocure en waar je Impocure het beste kan kopen.

 • Inname en bijwerkingen

In de bijsluiter staat dat je 1 capsule per dag mag nemen. De erectiepil zou al na 15 minuten zijn werk beginnen doen door de speciale, zachte samestelling van de capsule. De capsule zou geen negatieve bijwerkingen hebben en zou zorgen voor heel wat positieve effecten zoals een betere erectie, een hoger libido en zelfs minder moeheid en minder stress hebben! Het zou dus ook de mentale toestand enorm verbeteren. Een heus wondermiddel dus volgens de producent.

 • Ingrediënten Impocure

De bestanddelen van Impocure zijn N-acetylcysteine, protodioscin, Zink, Vitamine D3, Vitamine B12, Vitamine B1en Vitamine B8. Deze zijn allemaal natuurlijk.

 

Waar Impocure kopen?

Impocure is te bestellen in verscheidene webshops, waaronder hun eigen webshop. Voor een pakje van 4 blauwe pillen betaal je ongeveer 3 tientjes (28,95 euro om precies te zijn) . Er is ook een Impocure demopack beschikbaar dat 8 euro kost. Hierin zit slechts 1 pilletje. Samen met de verzendkosten is dit wel een hoge prijs voor het gewoon een keertje te proberen.

 

Praktische informatie bij het bestellen van Impocure

 • Verzending

Als de bestelling voor 17h wordt gedaan, ontvangt u in de meeste gevallen het product al de dag erna thuis. Het wordt verzonden via PostNL en heeft track and trace. Verzending kost 4,95 euro naar NL en 7,95 euro naar België. Dit zijn relatief hoge leveringskosten.

 • Betalingsmethoden

De betalingsmethoden op de Impocure webshop zijn eerder beperkt. Je kan enkel met Nederland en België’s meest populaire methodes betalen. Deze zijn respectievelijk iDeal en Bancontact en dekken dus de meeste banken in de lage landen.

 

Test en ervaringen met Impocure

Hier vindt u de resultaten van onze test met het natuurlijke erectiemiddel Impocure. We hebben Impocure zelf ook getest en, zoals wel te verwachten was, is het niet het wondermiddel dat de producent zou willen dat het is. Het had wel invloed op de erectie, de penis werd stijf, maar dit gebeurde pas na een uur. Ook was er geen merkbare verhoging van het libido, of verlaagde het de stress. Dit zijn dus overdrijvingen of zullen slechts zeer zelden voorkomen.

Voordelen:

 • Snelle opname door het lichaam door speciale capsule
 • Volledig natuurlijk

Nadelen:

 • Doet niet wat het allemaal belooft
 • Effect houdt niet heel lang aan

 

Conclusie

De prijs is gemiddeld voor dit soort producten. Het erectiemiddel is geen kuur, wat sowieso positief is. Het zorgt effectief voor een stijvere penis, maar daar stopt het zowat. Ook houdt het effect niet heel lang aan. Het is geen slecht product maar er zijn betere erectiepilletjes op de martk verkrijgbaar. U kan natuurlijk altijd het demopack eens proberen, maar zoals reeds vermeld valt dit vrij duur uit in combinatie met de verzendkosten.

 

Een overzicht van onze top 2 erectiepillen