Gold Max

Gold Max

7.6

Kwaliteit

7.6/10

Werkingsduur

7.5/10

Verzending

7.5/10

Prijs/kwaliteit verhouding

7.7/10

Pros

 • Snel effect (+/- 40 minuten)
 • Volledig natuurlijk

Cons

 • Maximaal 1 capsule per 24 uur
 • Effect houdt niet heel lang aan

Gold Max de natuurlijke libido verhoger 

Dit is een review van Gold Max, de natuurlijke libido verhoger. In dit artikel vindt u alles over de bijwerkingen die Gold Max kan veroorzaken, persoonlijke ervaringen met Gold Max en waar je Gold Max het beste kan kopen.

 • Inname en bijwerkingen

In de bijsluiter staat dat je 1 maximaal capsule per dag mag nemen. De erectiepil zou na 45 minuten zijn werk beginnen doen door samenstelling van ingrediënten. De capsule zou geen negatieve bijwerkingen hebben en zou zorgen voor heel wat positieve effecten zoals een betere erectie, een hoger libido en zelfs een mindere vermoeidheid. Het zou dus een volledig compleet supplement zijn volgens de producent.

 • Ingrediënten Gold Max

De belangrijkste bestandsdelen van Gold Max zijn; Kaneel Bast, Codonopsis Pilosula, Grote engelwortel , Ginseng, Poria Cocos, Glycyrrhiza Glabra wortel extract, Goji bessen, en Zoethoutextract

 

Waar Gold Max kopen?

Gold Max is te bestellen in verscheidene webshops, waaronder hun eigen webshop. Voor een pakje van 10 of 20 pillen betaal je 39,95 of 72,95 euro. 

 

Praktische informatie bij het bestellen van Gold Max

 • Verzending

Als de bestelling op Bol.com wordt geplaatst, gelden de leveringsvoorwaarden die aangeboden worden via Bol.com. Via de officiële webshop wordt het product vanuit het Europese warenhuis verzonden. Hier worden geen verzendkosten voor leveringen boven de 75 US. Dollar in rekening gebracht.

 • Betalingsmethoden

De betalingsmethoden op de Gold Max webshop zijn eerder beperkt. Je kan enkel met een Creditcard of Paypal betalen. Bij Bol.com heeft u een groter aantal mogelijkheden om te betalen, namelijk; achteraf betalen, iDeal, of een Creditcard

 

Test en ervaringen met Gold Max

Hier vindt u de resultaten van onze test met het natuurlijke erectiemiddel Gold Max. We hebben Gold Max zelf ook getest en, zoals wel te verwachten was, is het een goed maar niet het best geteste product. Het had wel invloed op het libido, de penis werd stijf, en dit gebeurde binnen de beloofde tijd. Helaas zijn de effecten niet zo sterk als wij hadden gehoopt en de volgende dag werd er dan ook niets meer van gevoeld. 

Voordelen:

 • Snel effect (+/- 40 minuten)
 • Volledig natuurlijk

Nadelen:

 • Maximaal 1 capsule per 24 uur
 • Effect houdt niet heel lang aan

 

Conclusie

De prijs is gemiddeld voor dit soort producten. De libido verhoger is geen kuur, wat een pluspunt is. Het zorgt effectief voor een stijvere penis en een langer uithoudingsvermogen voor de avond, maar daar stopt het zowat. Ook houdt het effect niet heel lang aan. Het is geen slecht product maar er worden betere producten aangeboden. U kan natuurlijk altijd eens proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *