Camagra

Camagra

7.9

Kwaliteit

7.7/10

Werkingsduur

7.4/10

Verzending

8.7/10

Prijs/kwaliteit verhouding

7.6/10

Pros

 • Volledig natuurlijk
 • Levering was tip top in orde

Cons

 • Penis werd niet merkbaar voller
 • Aan de dure kant voor de matige werking

Camagra de natuurlijke erectiepil tegen impotentie.

Camagra heeft eigenlijk twee producten beschikbaar die uw erectiestoornis behandelen. Deze heten Camagra man en Camagra xl. In deze post beoordelen we de eerste, Camagra Man. Dit is een kruidenpreparaat dat belooft u beter te laten presteren in de slaapkamer. Door de stofjes in de Camagra erectiepillen zou u volgens de producent grotere en stevigere erecties krijgen.

 • Sneller en vollere erectie krijgen

De hoofd ingrediënten van Camagra zijn L-Arginine, Tribulus Terrestris en Guarana Maca. Deze ingrediënten zorgen voor een betere doorbloeding van de penis, waardoor deze sneller hard wordt. Door de betere doorbloeding krijg je ook meet energie in het algemeen en tijdens de seks.

 • Geen bijwerkingen

Door de natuurlijke ingrediënten zijn er geen nare bijwerkingen bij het nemen van de Camagra erectiepillen. Hierdoor vermijd je hoofdpijn, blozen etc.

 

Waar kan u Camagra kopen?

Camagra is te koop op verscheidene webshops en in hun eigen online erectie shop. Een pakje met 10 capsules kost 34,95 euro. Een pakje van 20 en 30 erectiepillen zijn er 69,90 en 75 euro. Ten slotte zijn er 50 capsules, deze kosten 100 euro.

 

Verdere belangrijke informatie bij het bestellen van Camagra erectiepillen

 • Verzending

Als u Camagra voor 17:00 bestelt, wordt het dezelfde dag verzonden en krijg je het morgen in huis. Ook krijg je de verzending er gratis bij vanaf 70 euro. Dit wil zeggen dat wanneer je een doosje van minder dan 30 capsules bestelt, je er 6,50 euro moet bijrekenen.

 • Inname en bijwerkingen

De producent raadt aan om 1 à 2 pillen in te nemen voor de seksuele activiteiten. Iedereen is anders gebouwd, dus het kan dat u slechts met 1 pil voldoende heeft, maar voor een echt sterk effect zullen 2 pillen geen overbodige luxe zijn. De erectiepillen hebben geen bijwerkingen maar er wordt wel afgeraden ze in te nemen indien u problemen heeft met uw bloeddruk, hart of nieren. Ook wordt het afgeraden aan mannen die jonger zijn dan 18 jaar.

 

Test en ervaringen van de natuurlijke erectiepil Camagra

Welke voor- en nadelen hebben zij ervaren bij Camagra Man?

Voordelen

 • Geen kuur, je hoeft de pillen enkel in te nemen wanneer het moet
 • Alle producten zijn natuurlijk

Nadelen

 • Je moet twee pilletjes nemen, 1 is niet voldoende
 • Het werkt niet heel krachtig

 

Conclusie van onze review van de Camagra erectie pillen

Camagra komt voor zo’n 3 euro per pil, dit is ongeveer 6 euro per keer dat je seks hebt aangezien het nodig is om 2 pilletjes per keer te nemen. Deze prijs zou redelijk zijn moest het product echt super goed werken, maar de kracht van het effect was helaas niet super. Het werkt wel, maar het effect kickt pas laat in en het houdt ook niet super lang aan. Desalniettemin is het geen slecht product, maar er zijn wel betere alternatieven beschikbaar aan gelijkaardige prijzen.